Ostin tuommoisen valon väylille, missä katuvalot. On hyvä. Koitin ottaa parit fotot, että näkis valokuvioo, mutta ei tullu ihan niin hyvät kuin aattelin. Pitäs osata säätää kameraa.:)

Ekassa kuvassa miedoin valoteho. Huomaa, että kamera säätää eli on aika valosa kuva.

2020 12 lezyne miedompi

Tässä toisessa on tehokkain moodi päällä. Livenä noilla valokuvioilla on eroa. Nyt se ei oikein näy.

2020 12 lezyne tehokkaampi

Tosin eilen, lokakuussa, tuli ajettua reilu satku ja 6 tuntia. Tänään todella kevyesti vain pari tuntia. Väylät oli kyllä hyvässä kunnossa. Pieni lepohetki Suomenojan lintualtaan tornilla.

2020 11 sebu1 marraskuurules

Ajelin kolmisen viikkoa sitten tuolla Hesalan suunnalla ja otin käännöksen vasempaan samalla jarrua hieman painaen. Sitten tuntui pieni muljahdus vasemmassa kädessä ja kipua. Aika metka tunne, kun sormen jänne muljahtaa sivuun ja vielä metkampi (lue kivuliaampi) kun se muljahtaa takas.

Eipä siinä sitten kuin lekuriin. Tuomio tuli melko nopeasti. Nivelside poikki rystysen toiselta puolen. Pitää korjata. Ensin M-lasta, 6 viikkoa, jotta sormi ei mene koukkuun ja tämän johdosta nivelside pääsee arpeutumaan kuntoon. Sama homma mun aikaisempien olkapääjuttujen kanssa.

Jos 6 viikon lasta ei tuota tulosta niin sit se ompi leikkaus. 

Eniten olin huolissani siitä, että minkälaisen hanskan saan käteen, jotta tarkenee ajella. Kesällä ei olis tätä ongelmaa. Mutta toistaiseksi hanskaongelma saatu kuntoon.:)

Jarrukahvan ja kilikellon siirsin sebukakkosesta oikealle puolen. Nyt voi lepuuttaa vasenta kättä ajaessa. Voimaa ei oikein pysty tuottaan, mutta haitanneeko tuo. Voip olla, että kaikki ajot tehään nyt yhellä pyörällä.

2020 10 kasi

Haettu

2020 10 kuvarasti haettu

Uusi

2020 10 kuvarasti uusi

Eletään jo syyskuun loppupuolta. Tänään sai ajella kesähousuissa ja pitkähihasella paidalla. Ihan kesäfiilis oli. Kuva kuitenkin eiliseltä illalta, Koivusaaren ja Hanasaaren välistä. Olen siinä muutaman kerran pysähtyny kesän aikana nautiskeleen.

2020 09 koivusaari