Uuh, jotain näyttävää ja nopeaa...

Jälleen kerran, pitkän miettimisen ja aattelun jälkeen ja myöskin kauppaajan erinomaisen tarjouksen pohjalta perheeseen tuli uusi pyörä (käytetty siis). Nyt ei tartte miettiä ensi kesän aika-ajoja sen enempää. Kovaa (lue > laadukasta) reeniä nyt talvi ja ensi kesänä kammet pyörimään.

Pyörä oli koeistuttu ja säädetty melko hyvin mun mittoihin jo ajat sitten, ja nyt se sitten päätyi mun huostaan. Nyt pitäs talvi tuolla reenata ja saada tuntumaa ajoasentoon ja ennen kaikkea jos sais säädöt kohalleen niin sit ei tarttis keväällä hirveesti säädellä enää. Satula on kysymysmerkki toistaiseksi.

Spessu Shiv TT, L, 2013, Di2 sisäinen
Zipp Super-9 tubular
Zipp 808 tubular
ISM TT
2 x Veloflex tubular
paino ilman polkimia 7,83 kg (punnattu Kivenlahden Pyörähuollossa)

shivtt

shivtt etu   shivtt taka

Tää on jo vanha juttu. Viime kesänä, siis 2015, huomasin levyn jarrupinnassa halkeaman. Levy kävi maahantuojalla asti ja eivät antaneet takuuseen, olivat sitä mieltä, että ajettu kuoppaan. Jarrupinnassa siis tuollainen halkeama ja kun tuubi otettiin pois niin levyn reunassa pieni murtuma. Tästä ei ole kuvaa.

Levy kävi korjauksessa tässä Espoossa ja kun joskus sitä levyä pikaisesti aktselin korjattuna niin en löytänyt enää kohtaa, mistä oli rikki.

Tässä kuva rikkinäisestä kohdasta.

zipp jarrupinta halki

Viime vuoden kevään loukkaantuminen tarkoitti sitä, että aika-ajoa ei tullut ajettua kuin se yksi kisa (ennen loukkaantumista) viime kesänä. Talvella tuli kyllä jonkin verran ajettua trainerilla, mutta kun keväällä katsoin tulevaa kisakalenteria niin ajatus oli kyllä, että omiin kesän muihin menoihin huono. Metriäkään ennen kesää en ollut aika-ajoa ajanut ja alkoi pikku hiljaa kypsyä päätös, että ehkäpä olisi parasta myydä pois, jos jotain rahallista arvoa pyörällä vielä olis.

Tänään se sit tapahtu eli pyörä muutti Vantaalle.

Olit hyvä aika-ajopyörä ja hemmetin makee!!! Uuden omistajan näpeissä saat varmasti enemmän ajoa kuin olisit mulla saanut.

On tässä sellainen optio olemassa, että kun maantiepyörä on sulavalinjainen Cervélo ja zippin levy jäi mulle niin lisätangoilla pystyy Cervélollakin ajamaan.