Siinä käy usein niin, että reisusta jää jotain erityistä mieleen. Niin tälläkin kertaa. Ja koska tämä oli mun eka tällainen vähän pidempi reisu niin sen huomaa kohokohdissa.

1) Vastatuuli. Miten voi olla mahdollista, että koko matkan aikana vastatuuli oli dominoiva elementti. Varsinkin ekana päivänä tuntui, että vastatuuli oli läsnä koko ajan. Toisena päivänä ennen Leppävirtaa olisin ottanut kuvan tien laidassa olleista puskista kuinka ne taipuivat taaksepäin, mutta kun samalla tuli vettä aika rankasti niin jäipä ottamatta. Sanoisin, että 80 % matkasta oli vastatuulta. Tuli mieleen jossakin kohtaa, että olisi pitänyt kääntyä ja kokeilla se myötätuuli, mutta sekin jäi tekemättä.

2) Singlespeed. Kuinka tyytyväinen olinkaan, että en lähtenyt fixillä liikenteeseen.

3) Mäkinen reitti. Juuh, mäkiä riitti kyllä. Siinä mielessä hyvä, että pääsi punnertaan putkelta (jalat sai happea, samoin takapuoli), mutta olihan osa ihan riittävän raskaita 46-17 välitykselle. Hitain vauhti mäessä taisi olla 12 km/h, vastaavasti nopein oli 59 km/h. Loivat alamäet oli juhlaa, koska annoin rullata vapaasti heti kun vauhti ylitti 30 km/h.

4) Hojo Hojon sänky. Voi, että oli mukava punkka nukkua. Vai johtuko se vaan matkan rasituksesta?

5) Lonkero maistui hyvälle Mikkelin torilla. Join kaksi. Jotain uutta se oli.

6) Mikkelistä hyppäsin perheen kyytiin kohti mökkiä. Kuinka hyvälle se auton etupenkki tuntuikaan. Ehkä tähän kohtaan voidaan laittaa myös mökkisauna.